Okullar 30 Nisan'a Kadar Tatil Edildi

Full Name

MAR. 23, 2023

Okullar açılmıyor: Uzaktan eğitim 30 Nisan'a kadar uzatıldı. Koronavirüs Bilim Kurulu 'eğitim' gündemiyle toplandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

Bütün bu çalışmalara baktığımızda, eğitimde elbette kayıplar, eksikler olacaktır. Fakat bütün vatandaşlarımızın, anne babaların müsterih olmasını isterim. Çocuklarınızın her türlü eğitsel ihtiyaçlarının tamamlanması ve telafisi, sınavlar konusunda her türlü senaryoya hazırız. Hiçbir şekilde bir eksik bırakmadan, bu bir maraton koşusudur, bu yolculuğu, koşuyu yürüteceğiz. Kimsenin gereğini yapacağımızdan hiçbir endişesi olmasın. Bu çerçevede Bilim Kurulu'nun da önerisiyle evde eğitim sürecini bir müddet daha uzatma ihtiyacı doğdu ve 30 Nisan tarihi ortaklaşa bir kararla ortaya konuldu. 30 Nisan'a kadar okullarımızın tatil olması ve uzaktan eğitimin devam etmesi konusunda bir karar söz konusu. Bizim zaten bir hazırlığımız olduğu için daha da çalışmalarımızı zenginleştirerek gereken her türlü ihtiyacı karşılayacağız. Her türlü senaryoya hazırız. Sınav da dahil olmak üzere. Uzaktan eğitim 30 Nisan’a kadar uzatıldı. Özel öğretim kursları da bu tarihe kadar uzatıldı.

Bizimle İletişime geçin

Tel. 0(232) 383 03 44